Crochetele de pui sunt un aperitiv excelent pentru petreceri dar si o gustare sanatoasa si satioasa pentru cei mici.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.
Intr-un castron se amesteca ouale batute, laptele, faina, sarea si piperul. In alt castron se pun fulgii de porumb pisati sau mixati la robot. Pieptul de pui se taie fasii subtiri, apoi se inmoaie in amestecul de oua, lapte si faina, se dau prin fulgii de porumb si se aseaza pe tava de cuptor tapetata cu foaie de copt.
Se dau la cuptorul incins pentru cca 15-20 de min, sau pana cand crusta devine aurie.
Crochetele de pui la cuptor se pot servi alaturi de o salata de cruditati sau cu un sos de usturoi.
Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....
Gulas de oaie cu fasole boabeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj