Crochetele de pui sunt un aperitiv excelent pentru petreceri dar si o gustare sanatoasa si satioasa pentru cei mici.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.
Intr-un castron se amesteca ouale batute, laptele, faina, sarea si piperul. In alt castron se pun fulgii de porumb pisati sau mixati la robot. Pieptul de pui se taie fasii subtiri, apoi se inmoaie in amestecul de oua, lapte si faina, se dau prin fulgii de porumb si se aseaza pe tava de cuptor tapetata cu foaie de copt.
Se dau la cuptorul incins pentru cca 15-20 de min, sau pana cand crusta devine aurie.
Crochetele de pui la cuptor se pot servi alaturi de o salata de cruditati sau cu un sos de usturoi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii