Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.
Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi. Se paseaza, dupa ce s-au fiert si se lasa la racit. Se pune la calit ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Se pun impreuna cu cartofii intr-un bol si se amesteca cu verdeturile. Se sareaza, se pipereaza si se formeaza apoi mici chiftele, care se preseaza intre palme. Se trec prin faina, ou batut si pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.
Se servesc ca aperitiv, calde.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii