Drob de miel

Se fierbe carnea si ficatul si se toaca marunt cu cutitul. Se adauga ouale si bucata de paine si restul ingredientelor. Se pun toate intr-un vas si se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame de carne de miel si ficat
  • 2 oua
  • o felie de paine
  • 1 lingurita de smantana
  • 1 legatura de patrunjel taiat marunt
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe carnea si ficatul si se toaca marunt cu cutitul. Se adauga ouale si bucata de paine si restul ingredientelor. Se pun toate intr-un vas si se baga in cuptor la temperatura medie.

Amestecul poate fi invelit intr-o foaie de aluat facuta dintr-un ou, 150 gr. faina si o lingura de ulei.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...