Felii din piept de pui cu morcovi

Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing 30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga mierea si se calesc impreuna. Adaugam supa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • 60 g margarina
  • 2 linguri miere
  • 100 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • 4 felii de piept de pui (a cca 150 g)
  • 1 legatura hasmatuchi

Mod de preparare

Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing

30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga mierea si se calesc impreuna.

Adaugam supa de legume, sare si piper si se acopera vasul; se inabusa legumele cca 5 min.

Asezonam cu sare si piper feileurile de pui

Incingem intr-o tigaie 30 g margarina si se prajeste

carnea 4-5 min, pe fiecare parte.

Se adauga la morcovi hasmatuchi tocat.

Carnea se asaza pe farfurii alaturi de legume si se orneaza cu frunze de hasmatuchi.
Alte retete recomandate

Pui cu ciuperci

Supa de pui

Salata cu pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...