Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing 30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga mierea si se calesc impreuna. Adaugam supa
Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing
30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga mierea si se calesc impreuna.
Adaugam supa de legume, sare si piper si se acopera vasul; se inabusa legumele cca 5 min.
Asezonam cu sare si piper feileurile de pui
Incingem intr-o tigaie 30 g margarina si se prajeste
carnea 4-5 min, pe fiecare parte.
Se adauga la morcovi hasmatuchi tocat.
Carnea se asaza pe farfurii alaturi de legume si se orneaza cu frunze de hasmatuchi.
Alte retete recomandate
Pui cu ciuperci
Supa de pui
Salata cu pui
Tiramisu reţetă originală Dupa ce au trecut sarbatorile pascale am remarcat mirata rau (pentru ca eu nuuuu am mancat...
Prajitura Tiramisu, reţeta delicioasa a celebrului desert italianIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa