Ficat de gasca cu sos

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate foarte fin. Se prajeste pa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ficat de gasca
  • 1 lingurita mustar
  • patrunjel verde tocat marunt
  • codite de ceapa verde
  • frunzulite de tarhon tocate
  • hatmatuchi
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • unt
  • felii de paine prajite in unt

Mod de preparare

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate foarte fin. Se prajeste painea in unt, atatea felii cate sunt si de ficat. Se aranjeaza pe fiecare felie de paine o felie de ficat iar deasupra se pune o lingurita de sos de mustar.
Se servesc calde.

Alte aperitive:

Chiftele

Ciuperci umplute

Zacusca

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...