Ficat de gasca cu sos

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate foarte fin. Se prajeste pa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ficat de gasca
  • 1 lingurita mustar
  • patrunjel verde tocat marunt
  • codite de ceapa verde
  • frunzulite de tarhon tocate
  • hatmatuchi
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • unt
  • felii de paine prajite in unt

Mod de preparare

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate foarte fin. Se prajeste painea in unt, atatea felii cate sunt si de ficat. Se aranjeaza pe fiecare felie de paine o felie de ficat iar deasupra se pune o lingurita de sos de mustar.
Se servesc calde.

Alte aperitive:

Chiftele

Ciuperci umplute

Zacusca

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi glazurate cu ciocolata

Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...

Gogosi glazurate cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii