Ficatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri.
Ficatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de ficat se trec prin faina si se rumenesc in 100 g untura sau ulei. Dupa prajire, bucatile se trec intr-un vas separat. in grasimea ramasa se adauga apa (300 ml), piper, sare si se fierbe 10 minute, apoi se strecoara peste bucatile de ficat. Ceapa se inabusa in 100 g untura sau ulei si, la servire, se adauga peste ficat.
Ficatul Lyonez se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur peste care s-a presarat patrunjel verde.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj