Ficatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri.
Ficatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de ficat se trec prin faina si se rumenesc in 100 g untura sau ulei. Dupa prajire, bucatile se trec intr-un vas separat. in grasimea ramasa se adauga apa (300 ml), piper, sare si se fierbe 10 minute, apoi se strecoara peste bucatile de ficat. Ceapa se inabusa in 100 g untura sau ulei si, la servire, se adauga peste ficat.
Ficatul Lyonez se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur peste care s-a presarat patrunjel verde.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa