Ficatei de pasare in sos

Se rumenesc ficateii in unt, se scot si se pun pe o farfurie, deasupra unei oale cu apa fierbinte, ca sa se mentina calzi. Se prepara sosul : zeama d

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 10-12 ficatei
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri cu apa
  • patrunjel verde tocat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet
  • 100 gr unt
  • 10 ciuperci

Mod de preparare

Se rumenesc ficateii in unt, se scot si se pun pe o farfurie, deasupra unei oale cu apa fierbinte, ca sa se mentina calzi. Se prepara sosul : zeama de la o lamaie se freaca bine cu 3 linguri ulei, se adauga usturoiul taiat subtire, patrunjel verde tocat, ciupercile care au fost inabusite in unt si ficateii, apoi se adauga 4 linguri cu apa si se lasa sa fiarba impreuna pana scade apa.


Se servesc calzi.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Chiftelute

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca