Foetaj picant

Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se pre

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de 400g foetaj (cumparat sau facut in casa)
  • 200g sunca presata tocata
  • 200g branza gouda sau alt cascaval ras
  • 2-3 rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • galbenus de uns deasupra

Mod de preparare

Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cascavalul si ceva verdeata (patrunjel). Se impacheteaza luand colturile de pe diagonala, le puneti unu peste celalalt si se apasa putin. Se pun in tava pregatita cu hartie de copt lasand putin loc intre ele. Se ung cu galbenus si se mai presara putin cascaval. Se dau la cuptor 15 min la 180 grade.

Se mai pot varia umpluturile in functie de imaginatie: sunca+ciuperci+cascaval sau sunca+ardei+cascaval.
Se servesc reci ca aperitiv.

Reteta in imagini se gaseste pe forum aici: http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8298

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos