Frigarui de legume

Portii
10
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecel – ½ buc
  • dovlecel zucchini – ½ buc
  • ardei gras rosu – 1 buc
  • ardei gras galben – 1 buc
  • ciuperci mari – 3 buc
  • rosii cherry – 8 buc
  • ulei de masline – 4 linguri
  • sumac – 1 lingurita
  • boia dulce – ½ lingurita
  • usturoi pudra – ½ lingurita
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

• taiati ambele tipuri de dovlecei si ciupercile cuburi
• taiati ardeii felii in forma de patrat
• puneti toate legumele intr-un bol si stropiti-le cu ulei de masline
• adaugati sumac, boia, usturoi pudra, sare si piper si amestecati toate legumele bine
• puneti-le pe frigarui mici si pregatiti-le in tigaie sau pe grill
• odata ce s-a racit, puneti in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare". Puneti caserola in frigider. Acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...