Ghiveci de fasole

Se incalzeste fasolea, se prajeste muschiul si ciupercile. Se taie rosiile si cand toate sunt gata se aranjeaza pe o farfurie si se servesc dupa pref

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole in sos de rosii boabe in conserva
  • 2 felii muschi de porc
  • 2 cuburi branza topita
  • 2ciuperci
  • rosii
  • masline
  • ulei de floarea -soarelui

Mod de preparare

Se incalzeste fasolea, se prajeste muschiul si ciupercile.

Se taie rosiile si cand toate sunt gata se aranjeaza pe o farfurie si se servesc dupa preferintele fiecaruia cu suc sau iaurt.
Alte mancaruri recomandate

Tocanita vinete

Tocanita legume

Tocanita de ficatei

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...