Ghiveci de fasole

Se incalzeste fasolea, se prajeste muschiul si ciupercile. Se taie rosiile si cand toate sunt gata se aranjeaza pe o farfurie si se servesc dupa pref

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole in sos de rosii boabe in conserva
  • 2 felii muschi de porc
  • 2 cuburi branza topita
  • 2ciuperci
  • rosii
  • masline
  • ulei de floarea -soarelui

Mod de preparare

Se incalzeste fasolea, se prajeste muschiul si ciupercile.

Se taie rosiile si cand toate sunt gata se aranjeaza pe o farfurie si se servesc dupa preferintele fiecaruia cu suc sau iaurt.
Alte mancaruri recomandate

Tocanita vinete

Tocanita legume

Tocanita de ficatei

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...