Hamburgeri la gratar

Aceasta reteta necesita carne tocata de vita, de porc, sare, pper, ceapa, cimbru, ienibahar, cartofi, ardei si dovlecei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr carne de vita tocata
  • 250 gr carne de porc tocata
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • 1-2 cepe
  • 1-2 lingurite cimbru
  • 5 cartofi
  • 3 ardei
  • 3 dovlecei
  • 3-4 linguri ulei
  • salata verde

Mod de preparare

Hamburgherii la gratar sunt deliciosi si se pot prepara oriunde. Pentru prepararea acestei retete se amesteca carne de vita si carne de porc cu ceapa tocata marunt, cu condimentele, apoi se acopera cu o folie si se baga la rece cca 1 ora. Legumele se curata si se taie felii potrivite, apoi se condimenteaza si se stropesc cu ulei. Se formeaza dinc arne hamburgeri, se infig in bete de frigarui si se intercaleaza cu legumele. Se frig pe gratarul incins.


Hamburgherii la gratar se servesc ornate cu salata verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii