Aceasta reteta necesita carne tocata de vita, de porc, sare, pper, ceapa, cimbru, ienibahar, cartofi, ardei si dovlecei.
Hamburgherii la gratar sunt deliciosi si se pot prepara oriunde. Pentru prepararea acestei retete se amesteca carne de vita si carne de porc cu ceapa tocata marunt, cu condimentele, apoi se acopera cu o folie si se baga la rece cca 1 ora. Legumele se curata si se taie felii potrivite, apoi se condimenteaza si se stropesc cu ulei. Se formeaza dinc arne hamburgeri, se infig in bete de frigarui si se intercaleaza cu legumele. Se frig pe gratarul incins.
Hamburgherii la gratar se servesc ornate cu salata verde.
Va era oare dor de o tarta facuta de mine? Aceasta este o combinatie perfecta de arome cu caise, mure si un aluat dulce...
Tarta cu mure, caise si crumbleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj