Carnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se tavalesc prin faina, ou batut
Carnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se tavalesc prin faina, ou batut si la final prin pesmet. Se pun la prajit pana cand se rumeneste carnea pe ambele parti. Se pun apoi bucatile de carne intr-o tava, care se da la cuptorul slab incalzit, cu usa deschisa.
Se serveste cu diverse garnituri de legume.
Alte retete:
Muschi de porc la cuptor Curcan umplut Piftie de curcan
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii