Iepure de casa pane

Carnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se tavalesc prin faina, ou batut

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de iepure
  • 100 gr untura
  • 50 gr faina
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se tavalesc prin faina, ou batut si la final prin pesmet. Se pun la prajit pana cand se rumeneste carnea pe ambele parti. Se pun apoi bucatile de carne intr-o tava, care se da la cuptorul slab incalzit, cu usa deschisa.


Se serveste cu diverse garnituri de legume.

Alte retete:

Muschi de porc la cuptor Curcan umplut Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli

Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca