Iepure de casa pane

Carnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se tavalesc prin faina, ou batut

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de iepure
  • 100 gr untura
  • 50 gr faina
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se tavalesc prin faina, ou batut si la final prin pesmet. Se pun la prajit pana cand se rumeneste carnea pe ambele parti. Se pun apoi bucatile de carne intr-o tava, care se da la cuptorul slab incalzit, cu usa deschisa.


Se serveste cu diverse garnituri de legume.

Alte retete:

Muschi de porc la cuptor Curcan umplut Piftie de curcan

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...