Carnea se inabusa timp de 1-2 minute in ulei si cateva linguri de apa. Se adauga 100 ml apa fierbinte, condimentele, dupa gust si se lasa la scazut.
Carnea se inabusa timp de 1-2 minute in ulei si cateva linguri de apa. Se adauga 100 ml apa fierbinte, condimentele, dupa gust si se lasa la scazut. La final se adauga ketchupul. Se spala salata si se taie fasii ardeiul, iar ceapa se toaca marunt. Se rade cascavalul si se incalezesc lipiile in cuptor pentru 1-2 minute.
Se repartizeaza apoi, pe fiecare lipie salata, sosul bolognez, ceapa, ardeiul si cascavalul, se ruleaza strans si se servesc. Alte aperitive:
Placinta de dovleac Saratele Placinta cu carne
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa