Medalioane de sunca

Medalioanele si sunca/carnea de porc se taie in monede mici. Asezonam cu sare, piper, salvie. Pe un medallion punem o felie de sunca si le impungem cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250-300 g medalioane de porc
  • 250 g sunca fiarta si afumata sau carne de porc
  • 1 lingurita de salvie
  • sare
  • piper
  • faina pentru invelit

Mod de preparare

Medalioanele si sunca/carnea de porc se taie in monede mici. Asezonam cu sare, piper, salvie. Pe un medallion punem o felie de sunca si le impungem cu o scobitoare. Le dam prin faina si le prajim in ulei incins timp de 1-2 minute.
Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Dovlecei umpluti

Aripioare de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...