Minirulouri cu baby corn la gratar

Un aperitiv delicios si de mare efect!!

Portii
4
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa
Minirulouri cu baby corn la gratar

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 conserva mica baby corn
  • cateva feliute subtiri de cascaval
  • 2 ardei kapia rosii
  • un pic de ulei
  • sare
  • piper
  • cateva scobitori din bambus

Mod de preparare

Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca. 0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.

Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei, apoi se curata de pielita si cotoare, se taie fasii.

Pe fiecare bucata de piept, se asaza cate o feliuta de cascaval, deasupra lui se asaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar, apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori. Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...