Usturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva ori apoi se condimenteaza cu sare, p
Usturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva ori apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si ienibahar. Se adauga bicarbonatul si vreo 5-6 linguri de apa rece. Dupa ce se amesteca zeama de usturoi si se framanta totul, se lasa la rece pana a doua zi. Se trece carnea de mititei prin masina de tocat carne, la care s-a adaugat in prealabil palnia de facut carnati. Dupa ce iese, carnea se rupe in bucati lungi de 6-7 cm. Mititeii se ung cu ulei si se pun la fript pe gratar. Se stropesc cu zeama de carne si nu se frig foarte tare.
Se servesc fierbinti cu mustar.
Alte retete:
Chiftele
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii