• curatati si tocati pestele marunt• asezonati-l cu condimentele• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste care puneti pestele condimentat
• curatati si tocati pestele marunt
• asezonati-l cu condimentele
• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste care puneti pestele condimentat
• adaugati Wassabi si ulei aromat
• mixati cu blender vertical Breville Hand Blender pana obtineti o pasta omogena
• lasati-l la frigider pentru 2-3 ore, acoperit cu o folie de plastic
• umeziti-va mainile si modelati carnea in mititei de dimensiune potrivita
• incingeti o tigaie grill, adaugati o lingurita de ulei si apoi puneti micii in aceasta
• lasati-i circa 2-3 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!
M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.
Gnocchi cu carnati de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj