• curatati si tocati pestele marunt• asezonati-l cu condimentele• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste care puneti pestele condimentat
• curatati si tocati pestele marunt
• asezonati-l cu condimentele
• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste care puneti pestele condimentat
• adaugati Wassabi si ulei aromat
• mixati cu blender vertical Breville Hand Blender pana obtineti o pasta omogena
• lasati-l la frigider pentru 2-3 ore, acoperit cu o folie de plastic
• umeziti-va mainile si modelati carnea in mititei de dimensiune potrivita
• incingeti o tigaie grill, adaugati o lingurita de ulei si apoi puneti micii in aceasta
• lasati-i circa 2-3 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii