Se amesteca ingredientele uscate,se bate oul cu apa. Se amesteca totul usor. Se ung formele se toarna din amestec in fiecare forma pina la jumatate si
Se amesteca ingredientele uscate,se bate oul cu apa. Se amesteca totul usor. Se ung formele se toarna din amestec in fiecare forma pina la jumatate si se coc 20 de minute in cuptor incalzit la 200 grade. Se scoate din cuptor si dupa 5 minute se pun pe un gratar pina racesc complet.
Sint bune de servit linga bauturi
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa