Musacaua cu carne de mici se poate pregati usor sieste foarte gustoasa. Pentru reteta este nevoie de: cartofi, condimente si mici.
Musacaua cu carne de mici este un aperitiv consistent si deosebit. Cartofii trebuie curatati si taiati rodele, dupa care pusi in apa pana ne ocupam de carne. Carnea de mici o amestecam cu: marar tocat, sare, piper si alte condimente dupa plac. Pregatim doua tavi pe care le ungem cu ulei si le tapetam cu faina. pe mijocul tavii punem un strat de foi de placinta, apoi un strat de cartofi si un strat de carne. Mai punem si o lingura de bulion si deasupra inca un rand din rondele de cartofi. Se acopera cu foi de placinta. Punem tava in aragazul preincalzit si lasam musacaua sa se rumeneasca.
Alte retete culinare recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa