Musaca cu carne de mici

Musacaua cu carne de mici se poate pregati usor sieste foarte gustoasa. Pentru reteta este nevoie de: cartofi, condimente si mici.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 500 g carne de mici
  • 1 foaie de placinta
  • 2 linguri bulion
  • ulei si condimente; susan

Mod de preparare

Musacaua cu carne de mici este un aperitiv consistent si deosebit. Cartofii trebuie curatati si taiati rodele, dupa care pusi in apa pana ne ocupam de carne. Carnea de mici o amestecam cu: marar tocat, sare, piper si alte condimente dupa plac. Pregatim doua tavi pe care le ungem cu ulei si le tapetam cu faina. pe mijocul tavii punem un strat de foi de placinta, apoi un strat de cartofi si un strat de carne. Mai punem si o lingura de bulion si deasupra inca un rand din rondele de cartofi. Se acopera cu foi de placinta. Punem tava in aragazul preincalzit si lasam musacaua sa se rumeneasca.


Alte retete culinare recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle umplute (reteta video)

chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.

Chifle umplute (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca