Musaca cu carne de mici

Musacaua cu carne de mici se poate pregati usor sieste foarte gustoasa. Pentru reteta este nevoie de: cartofi, condimente si mici.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 500 g carne de mici
  • 1 foaie de placinta
  • 2 linguri bulion
  • ulei si condimente; susan

Mod de preparare

Musacaua cu carne de mici este un aperitiv consistent si deosebit. Cartofii trebuie curatati si taiati rodele, dupa care pusi in apa pana ne ocupam de carne. Carnea de mici o amestecam cu: marar tocat, sare, piper si alte condimente dupa plac. Pregatim doua tavi pe care le ungem cu ulei si le tapetam cu faina. pe mijocul tavii punem un strat de foi de placinta, apoi un strat de cartofi si un strat de carne. Mai punem si o lingura de bulion si deasupra inca un rand din rondele de cartofi. Se acopera cu foi de placinta. Punem tava in aragazul preincalzit si lasam musacaua sa se rumeneasca.


Alte retete culinare recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa