Inmoaie chifla in apa. Caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga ciupercile curatate si feliate. Amesteca carnea tocata cu chifla, ou, ceapa calita
Inmoaie chifla in apa. Caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga ciupercile curatate si feliate. Amesteca carnea tocata cu chifla, ou, ceapa calita si ciuperci. Condimenteaza-o cu usturoi pisat, sare, boia si coaja rasa de lamaie. Framanta bine si pune jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei. Aseaza branza feta taiata cubulete si acopera cu restul compozitiei. Cu mainile ude formeaza-o ca pe o painica, stropeste-o cu ulei si rumeneste-o in cuptorul incins.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Placinta branza
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa