Cartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Carnea se trece
Cartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Carnea se trece si ea de doua ori prin masina si se amesteca cu restul compozitiei de cartof si paine. Se adauga o lingura de pesmet, ceapa tocata si inabusita in unt, sare, 1 ou si verdeata tocata. Se modeleaza cu mana parjoalele, care se dau apoi prin pesmet, ou batut si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc fierbinti, cu legume sote sau cu cartofi.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci umplute
Arici din pateu de ficat de pui
Carnea de iepure este una din cele mai sanatoase si curata carne. Are un nivel scazut de colesterol.Se prepara foarte...
Friptura de iepure la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa