Parjoale moldovenesti

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt. intr-un vas se amesteca ou

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carne de porc
  • 150 gr paine alba
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • 100 gr morcovi
  • 50 gr ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 1 jumatate legatura patrunjel
  • 1 jumatate legatura marar
  • sare

Mod de preparare

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt. intr-un vas se amesteca ouale, compozitia din carne tocata si verdeata si se mixeaza pana la omogenizare. Compozitia obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Parjoalele se aranjeaza pe un platou, pe pat de frunze de salata, cu diferite garnituri.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Placinta de dovleac

Saratele

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ciocolata si visine

Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...

Prajitura cu ciocolata si visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa