Pasta de carne

Se fierbe bine carnea, apoi se trece prin masine de tocat de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, mustarul, sarea si piperul dupa gust.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr carne
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe bine carnea, apoi se trece prin masine de tocat de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, mustarul, sarea si piperul dupa gust.
Pasta obtinuta se asaza pe un platou si se orneaza cu feliute de oua, ridichi sau gogosari.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Piftie de curcan

Placinta de dovleac

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de spanac cu ochiuri

Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...

Tocanita de spanac cu ochiuri
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa