Pasta de ficat

Pasta de ficat se amesteca cu untul, galbenusurile trecute prin sita, mararul verde tocat marunt, sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie cu pasta de ficat
  • 2-3 galbenusuri
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde
  • masline

Mod de preparare

Pasta de ficat se amesteca cu untul, galbenusurile trecute prin sita, mararul verde tocat marunt, sare si piper.


Se aranjeaza pe o farfurie si se garniseste cu masline.

Alte retete:

Arici din pateu de ficat de pui

Ciuperci umplute

Zacusca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...