Fierbe mazarea in apa cu un praf de sare. Separat fierbe pieptul de pui in apa cu sare si putin cimbru si busuioc. Dupa ce a fiert mazarea, scurge-o b
Fierbe mazarea in apa cu un praf de sare. Separat fierbe pieptul de pui in apa cu sare si putin cimbru si busuioc. Dupa ce a fiert mazarea, scurge-o bine.Pune-o intr-un castron impreuna cu pieptul de pui rupt fasii sau taiat cubulete. Adauga usturoirul zdrobit si un praf de sare si piper. Zdrobeste cu un blender toate ingredientele. Piureul astfel obtinut subtiaza-l cu un pic din zeama in care a fiert carnea. Lasa-l sa se racoreasca, dupa care incorporeaza maioneza.
Serveste-l pe felii de paine prajita.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Salata de icre negre
Chiftele
Va invit cu drag la tarta delicioasa!
Tarta rustica cu branza dulce si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa