Pasta de mazare cu maioneza si piept de pui

Fierbe mazarea in apa cu un praf de sare. Separat fierbe pieptul de pui in apa cu sare si putin cimbru si busuioc. Dupa ce a fiert mazarea, scurge-o b

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr mazare
  • 1 jumatate pipet de pui
  • 3 linguri maioneza
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbe mazarea in apa cu un praf de sare. Separat fierbe pieptul de pui in apa cu sare si putin cimbru si busuioc. Dupa ce a fiert mazarea, scurge-o bine.Pune-o intr-un castron impreuna cu pieptul de pui rupt fasii sau taiat cubulete. Adauga usturoirul zdrobit si un praf de sare si piper. Zdrobeste cu un blender toate ingredientele. Piureul astfel obtinut subtiaza-l cu un pic din zeama in care a fiert carnea. Lasa-l sa se racoreasca, dupa care incorporeaza maioneza.
Serveste-l pe felii de paine prajita.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Salata de icre negre

Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...