Pasta de parizer

Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cubur

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 80 g margarina
  • 200 g parizer
  • 100 g ardei verde
  • 100 g castraveti
  • 50 ml smantana slaba
  • 200 g ceapa
  • Sare mustar
  • Patrunjel verde

Mod de preparare

Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cuburi mici, impreuna cu smantana se amesteca cu margarina.

Crema se unge pe paine, cornuri etc, se sareaza, se orneaza cu rondele de castraveti, rosii si ardei.

Are putine calorii.
Alte retete aperitive recomandate

Snitel de pui

Placinta de pui

Piftie de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Carnati de casa afumati

Nelipsiti de la masa de Craciun si Revelion si musai sa facem ca-s cam buni draga mea.....

Carnati de casa afumati
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa