Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cubur
Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cuburi mici, impreuna cu smantana se amesteca cu margarina.
Crema se unge pe paine, cornuri etc, se sareaza, se orneaza cu rondele de castraveti, rosii si ardei.
Are putine calorii.
Alte retete aperitive recomandate
Snitel de pui
Placinta de pui
Piftie de pui
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj