Pasta de sunca

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca impreuna cu mustarul, sunca maruntita, sare, piper si cniac dupa gust.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr sunca
  • 100 gr unt
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • coniac

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca impreuna cu mustarul, sunca maruntita, sare, piper si cniac dupa gust.


Alte aperitive: Placinta de dovleac Maioneza de post Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...