Pasta din ficat de pasare

Se fierb ficateii, apoi se scurg de apa, se curata de vinisoare si se taie marunt. Separat, se caleste ceapa maruntita, se adauga ficateii si se mai c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300 gr ficatei de pasare
  • 150-200 gr unt
  • 100 gr untura sau ulei
  • 100 gr ceapa
  • 1 lingura coniac
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ficateii, apoi se scurg de apa, se curata de vinisoare si se taie marunt. Separat, se caleste ceapa maruntita, se adauga ficateii si se mai calesc 5-6 minute, dupa care se strivesc calzi, cu o furculita. Se trec prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma, coniacul, sarea si piperul dupa gust.
Se foloseste la prepararea diferitelor tartine.

Alte aperitive:

Chiftele

Placinta de dovleac

Oua umplute

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci

Nu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa