Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie de pui, legume pentru supa, morcovi, patrunjel, telina si ceapa.
Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie de pui, legume pentru supa, morcovi, patrunjel, telina si ceapa. Toate se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu condimente si putin unt. Se face o pasta de uns pe paine.
Pateul din carne de pasare se serveste pe paine.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa