Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de 1/2cm. Framintati telemeaua cu untul, faina, ouale, lapte si sare.
Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de 1/2cm. Framintati telemeaua cu untul, faina, ouale, lapte si sare (ingredientele pentru umplutura din branza). Rumeniti pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Adaugati foarte putina apa si lasati 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava, la cuptor, coaceti o ceapa, potrivit de mare. Cand carnea s -a racorit bine treceti-o prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, adaugati 2 oua crude, sare si piper dupa gust.
Un preparat demential la gust ! DE-MEN-TI-AL !!!! Trust me :D
Jacket Potatoes cu Trio DelacoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj