Ficatul de pui se curata de membrane, se toaca de cateva ori in masina de carne, se trece prin sita sau se mixeaza. Se adauga ouale crude, piper,magh
Ficatul de pui se curata de membrane, se toaca de cateva ori in masina de carne, se trece prin sita sau se mixeaza.
Se adauga ouale crude, piper,maghiran, condiment mixt si se amesteca bine.
Tava de pateu se tapeteaza cu felii subtiri de slanina, se pune jumatate din copozitia de pateu, se acopera cu pieptul de pui dezosat, se sareaza putin, se continua cu un alt rand de pateu si se termina cu un rand de slanina taiata felii subtiri.
Tava de pateu se asaza intr-o tava de copt mai mare cu apa si se introduce in cuptorul incalzit la foc mijlociu, se lasa sa se inchege la aburi.
Se scoate din tava, se raceste, se asaza pe platou si se taie in felii de grosimea degetului.
Alte retete recomandate
Sparanghel alb cu muschi crocant
Supa mazare
Mazare cu ciuperci
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa