Pateu de pui

Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le dam prin masina de tocat. Adaugam c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 2 bucati de piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tub mare de maioneza
  • zeama de la 1 lamaie intrega
  • sare

Mod de preparare

Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le dam prin masina de tocat. Adaugam ceapa taiata marunt, maioneza si zeama de la lamaie. Amestecam toate ingredientele, o "coacem” putin in frigider si este gata deja.
Alte retete

Arici din pateu de ficat de pui /a>

Ostropel pui

Pui cu cartofi

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval

Nu e mare filozofie in a prepara acest fel de mancare care poate fi servit la pranz, insa bucuria e mare cand vezi ca se...

Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa