Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le dam prin masina de tocat. Adaugam c
Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le dam prin masina de tocat. Adaugam ceapa taiata marunt, maioneza si zeama de la lamaie. Amestecam toate ingredientele, o "coacem” putin in frigider si este gata deja.
Alte retete
Arici din pateu de ficat de pui /a>
Ostropel pui
Pui cu cartofi
Nu e mare filozofie in a prepara acest fel de mancare care poate fi servit la pranz, insa bucuria e mare cand vezi ca se...
Rulouri din piept de pui cu carnat si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa