Pateu din carne de iepure

Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la fiert pe foc mic, pana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carnea de pe spinare
  • un sfert de telina
  • un sfert de morcov
  • un sfert de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 300 gr unt
  • 1 pahar mare cu vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la fiert pe foc mic, pana scade sosul format, complet. Se lasa apoi la rumenit si se da prin masina de tocat, adaugand apoi treptat restul de unt. Pasta obtinuta se da prin sita, se sareaza, pipereaza si se aranjeaza pe o farfurie si se garniseste cu jumatati de masline.


Se serveste ca aperitiv.

Alte aperitive:

Rulada de pui cu ciuperci si kaiser

Chiftele

Ciuperci umplute

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ciocolata si visine

Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...

Prajitura cu ciocolata si visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa