Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la fiert pe foc mic, pana
Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la fiert pe foc mic, pana scade sosul format, complet. Se lasa apoi la rumenit si se da prin masina de tocat, adaugand apoi treptat restul de unt. Pasta obtinuta se da prin sita, se sareaza, pipereaza si se aranjeaza pe o farfurie si se garniseste cu jumatati de masline.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Chiftele
Ciuperci umplute
Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...
Prajitura cu ciocolata si visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa