Piept de pui cu smantana

Bucatile de piept se pui se taie cubulete si se trec prin praful de supa de ciuperci Intr-un vas jena le asezati paralel si turnati smantana (cam de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg piept de pui dezosat
  • 600 ml smantana
  • 2 pliculete (praf )de supa de ciuperci crema (fara crutoane)
  • orez

Mod de preparare

Bucatile de piept se pui se taie cubulete si se trec prin praful de supa de ciuperci

Intr-un vas jena le asezati paralel si turnati smantana (cam de grosimea unui deget) peste ele. Apoi acoperiti vasul. Intr-un cuptor preincalzit le coaceti pana ce smantana de pe margini se va rumeni.
Alte mancaruri recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...