Am taiat pieptul de pui fisii de grosimea unui deget, le-am pus in punguta cu faina si le-am scuturat bine. Am amestecat pesmetul cu susanul iar ouale
Am taiat pieptul de pui fisii de grosimea unui deget, le-am pus in punguta cu faina si le-am scuturat bine.
Am amestecat pesmetul cu susanul iar ouale le-am batut cu sare si piper si un strop de apa minerala.
Am scos fasiile de carne din faina, le-am scuturat un pic si le-am amestecat in ouale batute.
Din amestecul de oua le-am pus (portii de cite 4-5) in cutia cu pesmet si susan, am inchis cutia si am zdruncinat-o.
Le-am prajit in ulei de germeni de porumb.
Le-am servit cu piure de cartofi cu masline.
Pofta buna!
Reteta Piept de pui pane cu susan a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
O prăjitură pufoasă,aromată cu multe fructe. O reţetă foarte simplă pe care v-o recomand cu drag. Pentru că am...
Pandişpan cu afine şi vişinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura