Piept de pui umplut a la Droopina

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia" de pi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui
  • cremwursti (de pui)
  • sunca
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se unge cu unt.

Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.

Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.

Se mai condimenteaza, daca considerati necesar.

Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade.

Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade
Pofta buna!

Reteta Piept de pui umplut a la Droopina a fost propusa de Droopina pe forum culinar.ro

Alte retete de rulada cu carne gasiti aici:

Rulada din carne tocata,

Rulada de carne cu oua,

Rulada de curcan cu brinza

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...