Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala.
Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala. Pieptul de rata se spala, se fierbe, se dezoseaza se indeparteaza pielea si se toaca, trecandu-se de 2 ori prin sita fina, se amesteca cu unt, sare, piper, cognac, marar pana se obtine o pasta omogena. Fiecare jumatate de piersica se umple cu pasta din piept de rata, cu ajutorul unui pos cu sprit. Se decoreaza cu ramuri de marar verde.
https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-nuca-si-smantana-69798.html cu mici modificari cu ce am avut prin casa Retete...
Desert prajitura cu smantana si nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj