Piersici cu pasta din piept de rata

Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piersici 0.400 kg
  • piept de rata 0.400 kg
  • unt 0.075 kg
  • marar verde 0.025 kg
  • cognac/distilat de vin 0.020 l
  • piper 0.001 kg
  • sare 0.030 kg
  • Decor: ramuri de marar verde 0.025 kg

Mod de preparare

Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala. Pieptul de rata se spala, se fierbe, se dezoseaza se indeparteaza pielea si se toaca, trecandu-se de 2 ori prin sita fina, se amesteca cu unt, sare, piper, cognac, marar pana se obtine o pasta omogena. Fiecare jumatate de piersica se umple cu pasta din piept de rata, cu ajutorul unui pos cu sprit. Se decoreaza cu ramuri de marar verde.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv grisine in mantou de jambon cu dovlecel

Aceste Grisine în mantou de jambon cu dovlecel sunt bune de preparat atunci când stai la o șuetă cu prietenii....

Aperitiv grisine in mantou de jambon cu dovlecel
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise