Piftie de fazan

Fazanul se taie in patru bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se adauga sare, ceapa, morcov, foi de dafin, piper boabe si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fazan
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 1 jumatate telina
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • 10 gr usturoi

Mod de preparare

Fazanul se taie in patru bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se adauga sare, ceapa, morcov, foi de dafin, piper boabe si telina. Dupa ce au fiert se scot din apa fazanul si zarzavaturile. Zeama se strecoara, apoi se potriveste la gust de usturoi si de sare si se toarna peste carnea fara oase, pusa in cesti. Se garniseste cu o felie de ou fiert, peste fiecare si frunze de patrunjel, dupa care se da la rece.


Se serveste rece.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Curcan umplut

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...