Piftie din carne de curcan

Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se piseaza. Carnea se pune la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carne de curcan
  • 50 gr morcovi
  • 50 gr ceapa
  • 1 ou
  • 20 gr gelatina
  • 20 gr telina
  • 3-4 catei de usturoi
  • 20 gr gogosari acri
  • 1 salata verde
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se piseaza. Carnea se pune la foert in apa cu sare, iar dupa ce spumeaza, se adauga legumele curatate, piperul si se lasa in continuare la fiert. Se strecoara apoi, dupa ce au fiert si se taie carnea fasii. In supa se adauga gelatina, albusul, usturoiul si se continua fierberea inca 5 minute, dupa care se strecoara din nou. Se pune supa in diferite forme, se adauga gogosarii, morocvii si carnea, dupa care se da la rece.
Piftia se serveste ornata cu frunze de salata verde.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Iahnie de fasole

Rulada de porc

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Carnati de casa afumati

Nelipsiti de la masa de Craciun si Revelion si musai sa facem ca-s cam buni draga mea.....

Carnati de casa afumati
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa