Piftie din carne de curcan

Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se piseaza. Carnea se pune la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carne de curcan
  • 50 gr morcovi
  • 50 gr ceapa
  • 1 ou
  • 20 gr gelatina
  • 20 gr telina
  • 3-4 catei de usturoi
  • 20 gr gogosari acri
  • 1 salata verde
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se piseaza. Carnea se pune la foert in apa cu sare, iar dupa ce spumeaza, se adauga legumele curatate, piperul si se lasa in continuare la fiert. Se strecoara apoi, dupa ce au fiert si se taie carnea fasii. In supa se adauga gelatina, albusul, usturoiul si se continua fierberea inca 5 minute, dupa care se strecoara din nou. Se pune supa in diferite forme, se adauga gogosarii, morocvii si carnea, dupa care se da la rece.
Piftia se serveste ornata cu frunze de salata verde.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Iahnie de fasole

Rulada de porc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca