Pipet de pui cu andive

Se pune pieptul de pui la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie fasii subtiri. Andivele maruntite se amesteca impreuna cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui
  • 500 gr andive
  • 300 gr maioneza
  • 2 salate mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 gogosar
  • 1 castravete murat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie fasii subtiri. Andivele maruntite se amesteca impreuna cu maioneza, gogosarul si castravetele. Se adauga sare si piper si se aseaza pe frunze de salata verde. Se adauga apoi fasiile de piept de pui si se decoreaza cu maioneza, castraveciori acri si frunze de patrunjel.


Se serveste ca aperitiv.

Alte aperitive:

Chiftele Placinta de dovleac Saratele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa