Pentru acest aperitiv necesitati faina, margarina, apa, praf de copt, sare, carne de porc tocata, ulei, cartofi, ceapa si condimente.
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta bine, apoi se lasa la frigider 30 de minute. Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste, se adauga carnea tocata, morcovul dat pe razatoare, cartoful taiat cubulete si se calesc toate impreuna. Se ia apoi compozitia de pe foc si se lasa la racit. Aluatul se intinde intr-o foaie subtire, din care se decupeaza forme rotunde, cu raza de 6 cm. Se condimenteaza umplutura si se amesteca bine. S epune cate o lingura din aceasta compozitie pe aluat, se pliaza in doua si se sigileaza bine marginile. Se asaza placintelele unse in prealabil cu galbenus de ou, intr-o tava unsa si tapetata si se introduce in cuptor, la foc potrivit, pentru 30-40 de minute, pana se rumenesc.
Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa