Fierbe cartofii in coaja, curata-i si sfarama-i. Adauga ou, unt si faina, incat sa obtii un aluat maleabil. Intinde aluatul in jur de 0,5 cm si taie-l
Fierbe cartofii in coaja, curata-i si sfarama-i. Adauga ou, unt si faina, incat sa obtii un aluat maleabil. Intinde aluatul in jur de 0,5 cm si taie-l in forma de pogaci. Sfarama pestele cu o furculita, stropeste-l cu cateva picaturi de suc de lamaie si adauga o cantitate suficiente de maioneza, incat sa obtii o pasta densa. Aseaza pe pogaci gramezi din pasta, iar in mijloc pune jumatate de pruna uscata inmuiata in rom. Indoaie aluatul, apasa bine marginile si prajeste-i bine pe ambele parti, in mult ulei incins.
Alte retete mancare recomandate
Zacusca de legume
Zacusca de peste
Zacusca cu vinete
Cioroiul asta Crock, al meu e doar pentru 2 persoane, hai 3 cu indulgenta, asa ca nu prea-l stresez, ca nu incape cat...
Ardei umpluti gatiti la slow cooker Crock-PotIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa