Portofel aperitiv

Se portioneaza pieptul de pui in felii se bate se aseaza pe jumatate: cascaval (afumat e mai interesant) si sunca se acopera cu cealalta jumatate de p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un piept pui
  • 1 ou
  • cascaval
  • sunca
  • pesmet
  • susan

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui in felii se bate se aseaza pe jumatate: cascaval (afumat e mai interesant) si sunca se acopera cu cealalta jumatate de piept, se prinde cu o scobitoare, se da prin pesmet, apoi prin ou batut cu sare si piper, apoi prin pesmet amestecat cu susan. Se prajeste.
Cu cartofi prajiti sau piure si acritura.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...