Taie cuburi pieptul de pui, da-le prin faina, ou si cascaval ras. Tapeteaza un vas jena cu fasii de slanina, in asa fel incat sa atarne o parte din el
Taie cuburi pieptul de pui, da-le prin faina, ou si cascaval ras. Tapeteaza un vas jena cu fasii de slanina, in asa fel incat sa atarne o parte din ele. Presara fasiile cu cascaval ras si aseaza cuburile de carne. Amesteca oul ramas cu cascavalul ramas si toarna-i peste carne. Acopera totul cu fasiile de slanina care atarna si aseaza vasul in cuptor.
Alte preparate culinare recomandate:
Tocanita iepure
Ardei umpluti
Imi place mult mai mult, gatita astfel, cu cartofi, decat cea cu orez!
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj