Pui pane (dajaj pane)

Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de pui
  • o ceapa
  • o lamaie
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1.2 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele.

Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri.

Ceapa o dam prin razuitoarea mica ptr ca avem nevoie de sucul ei(eu am bagat la blender).

Apoi stoarcem zeama de la o lamaie si punem puiul la marinat in piureul obtinut din ceapa si zeama de lamaie ptr 30 de minute min(eu am tinut 1 ora).

Dupa care incepem procedeul stiut faina,ou si la final pesmetul in care am pus scortisoara,sare piper si prajim in ulei pina sint rumenite foarte bine.


Pofta buna!

Reteta Pui pane (dajaj pane) a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro

Alte retete cu gasiti aici:

Dovlecei orientali,

Snitel egiptean

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa