Pui pane (dajaj pane)

Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de pui
  • o ceapa
  • o lamaie
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1.2 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele.

Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri.

Ceapa o dam prin razuitoarea mica ptr ca avem nevoie de sucul ei(eu am bagat la blender).

Apoi stoarcem zeama de la o lamaie si punem puiul la marinat in piureul obtinut din ceapa si zeama de lamaie ptr 30 de minute min(eu am tinut 1 ora).

Dupa care incepem procedeul stiut faina,ou si la final pesmetul in care am pus scortisoara,sare piper si prajim in ulei pina sint rumenite foarte bine.


Pofta buna!

Reteta Pui pane (dajaj pane) a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro

Alte retete cu gasiti aici:

Dovlecei orientali,

Snitel egiptean

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa