Pulpa de porc umpluta

Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie . Se bate pulpa cu ciocanul de sn

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg pulpa porc
  • 1 gk ciuperci proaspete
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 ardei grasi(rosu si galben)
  • 2 cepe
  • 1 l vin alb
  • 1 capatana usturoi
  • condimente
  • 2 linguri mustar

Mod de preparare

Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie .

Se bate pulpa cu ciocanul de snitele,se condimenteaza si se aseaza deasupra umplutura de ciuperci.

Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori.

Se prajesc ciupercile foarte putin in ulei.

Se unge pulpa de porc cu putin mustar si se aseaza in tava, se adauga ciupercile si usturoiul pisat,apoi se completeaza cu vin alb .

Se da la cuptor la foc potrivit circa o ora, pana se rumeneste bine.

Se scoate pe un platou si extragem cu grija scobitorile.

E foarte buna si rece ca aperitiv
Se taie felii si se serveste cu garnitura de ciuperci.

Pofta buna!

Reteta Pulpa de porc umpluta a fost propusa de vio_dreams pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de porc gasiti aici:

Rulada din carne de porc,

Rulade de porc,

Rulada cu carne tocata si legume

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de Craciun, in straturi

Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...

Desert prajitura de Craciun, in straturi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii