Pulpe de pui in foietaj este un aperitiv festiv delicios, un aperitiv usor de preparat ce arata foarte bine si este gustos.
Speli si usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate.
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt. Amesteci carnea tocata, ciupercile, ardeiul, ceapa verde, cascavalul (dat pe razatoare), cimbrul, sarea, piperul si un ou. Cu amestecul obtinut umpli pulpele de pui.
Dupa ce au fost umplute rulezi pulpele printr-o suvita de 1 cm de foietaj, dupa care le ungi cu un ou batut si le presari cu susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200g si le lasi pana cand se rumenesc frumos (aproximativ 35-40 de minute).
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.
Se servesc calde, taiate rondele.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii