Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada aveti nevoie de pulpa de porc, carne tocata, ciuperci, ceapa, oua si condimente.
Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada se acopera soriciul cu carnea de porc, batuta in prealabil. Se pipereaza bine si se pune deasupra ceapa calita impreuna cu carnea tocata si ciupercile feliate, un ou crud, condimentate cu delikat, sare, piper si cimbru. Se asaza deasupra ouale fierte si taiate in jumatate. Se ruleaza cu grija, se leaga cu o ata, iar capetele se cos. Se asaza rulada intr-o tava adanca, se acopera cu apa, se adauga paharul de vin, piperul boabe, foaia de dafin, cimbrul, usturoiul si delikat. Se fierbe totul al foc mic, apoi se lasa la racit.
Rulada cu sorici si carne de porc se serveste rece, taiata felii.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii