Se curata o ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei incins, pana se inmoaie. Se spala si se curata carnea, iar apoi se da prin masina de tocat. Se
Se curata o ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei incins, pana se inmoaie. Se spala si se curata carnea, iar apoi se da prin masina de tocat. Se amesteca ceapa cu carnea, se adauga ouale, sare, piper si cimbru si se omogenizeaza. Se pune compozitia intr-o forma pentru chec si se asaza intr-o tava cu apa, care se introduce Ia cuptor, la foc moderat, pentru aproximativ o ora. Intre timp, se prepara un sos. Se caleste cealalta ceapa, curatata si taiata marunt, si se adauga pasta de tomate dizolvata cu putina zeama de legume. Se adauga restul de zeama si se lasa la fiert. Cand sosul este aproape fiert, se toarna vinul rosu si se mai Iasa zece minute.
Se scoate friptura pe un platou si se serveste cu piure de cartofi, cu sosul turnat deasupra si decorata cu patrunjel verde.
Alteaperitive recomandate
Ciuperci umplute
Chiftelute
Rulada de spanac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii