Rulada de carne

Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se inmoaie in lapte, se storc

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 5 – 6 persoane
  • 1 kg carne tocata
  • 3 chifle uscate
  • lapte
  • 6 oua
  • o ceapa mica
  • untura
  • piper
  • sare
  • pesmet
  • (usturoi)
  • (patrunjel)
  • (boia)

Mod de preparare

Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura.

Chiflele se inmoaie in lapte, se storc si se adauga la carne impreuna cu ceapa si trei oua batute. Se condimenteaza cu sare, piper (eventual cu usturoi, patrunjel verde taiat marunt sau boia).

Amestecul se framanta bine, i se da forma dreptunghiulara, se niveleaza si pe linia de mijloc al lungimii se asaza ouale fierte, se acopera cu compozitia din margini.

Se asaza intr-o tava tapetata cu pesmet. Suprafata se unge cu grasime si se presara cu pesmet. Se rumeneste in cuptorul incalzit dinainte, la foc mic, stropindu-l din cand in cand cu sucul propriu.
Alte retete recomandate

Ciulama de ciuperci

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu pui si ciuperci brune

Tarte si placinte rumenite si iscusite O bunatate de placinta, cu un aluat usor de preparat, si-o umplutura grozava!

Placinta cu pui si ciuperci brune
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii